Vadelmajuustokakku
Vadelmajuustokakku on kermaisen täyteläinen juustokakku, jonka keksipohjan päällä kulkee herkullisia vadelmapyörteitä. Kakun pintaa koristavat kuivatut vadelmat, joten se sopii sellaisenaan näyttäväksi vitriinituotteeksi tai juhlapöydän kruunuksi. Kakku on leikattu valmiiksi 14 palaan. Yhden palan paino on noin 150 grammaa.
Ainesosat:
Tuorejuusto (40 %) [KERMA (MAITO), vesi, rasvaton MAITOjauhe, maissijauho, kirnuPIIMÄjauhe, suola], KERMA (MAITO), sokeri, keksimuru (12 %) [VEHNÄjauho (VEHNÄjauho, kalsiumkarbonaatti, rauta, niasiini, tiamiini), sokeri, palmuöljy, rypsiöljy, täysjyväVEHNÄjauho, inverttisokerisiirappi, nostatusaineet (E500ii, E503ii)], vadelmakastike (5%) [vadelmasose (3%), sokeri, glukoosisiirappi, vesi, muunneltu maissitärkkelys, happamuudensäätöaine (E330), väri (E163), aromi], KANANMUNA, Mascarpone-juusto (2,8 %) [KERMA (MAITO), MAITOproteiini, happamuudensäätöaine (E330)], VOI (MAITO), margariini [palmuöljy, rypsiöljy, vesi, emulgointiaine (E471)], muunneltu maissitärkkelys, KANANMUNAN KELTUAINEN, sitruunamehutiiviste, kuivattu glukoosisiirappi, luonnollinen aromi, stabilointiaineet (E410, E415, E412), kuivatut vadelmapalat, dekstroosi.Allergiaa aiheuttavat ainesosat:
Sisältää gluteenia sisältäviä viljoja, munia ja munatuotteita, maitoa ja maitotuotteita.Saattaa sisältää pähkinää ja pähkinätuotteita.
Käyttö:
Sulata kylmiössä n. 8 tuntia. Parhaan tuloksen saa poistamalla tuotteen pakkauksesta. Sulatettu tuote säilyy kolme vuorokautta kylmiössä hyvin suojattuna. Sulatusohje on suuntaa antava.Säilytys:
Valmistuspäivämäärästä: Pakasteessa (-18°C) 18 kk. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.Tuotetiedot
- Tuotenumero: 190003
- Myyntierä: 1x2091g
- Tuotetyyppi: Kypsäpakaste
- Alkuperämaa: Iso-Britannia
- Sertifikaatit: BRC
- Lava: 204 ltk
- Tukkukoodit: Kespro: 21984494, Aimo: 8088673, Metro: 5010823522059
Yhden tuotteen mittatiedot
- Raakapaino: 2091 g
Ravintosisältö
Ravintoaine | sisältö/ 100g |
---|---|
Energia | 1415 kJ (340 kcal) |
Rasvat | 23,0 g |
josta tyydyttynyttä | 14,0 g |
Hiilihydraatit | 29,0 g |
josta sokereita | 20,0 g |
Ravintokuidut | 1,0 g |
Proteiinit | 3,7 g |
Suola | 0,48 g |