Yritys

Ketterä hankintakumppanisi mukana jatkuvasti muuttuvissa ruokatrendeissä – jo 30 vuoden ajan

Europicnic on kotimainen elintarvikehankintojen ammattilainen. Toimintamme on jatkunut menestyksekkäästi jo 30 vuoden ajan. Olemme valinneet huolellisesti suuren joukon vastuullisia yhteistyökumppaneita, joiden avulla kehitämme valikoimaamme jatkuvasti. Ketterän tiimimme avulla löydämme ratkaisut myös räätälöityihin tarpeisiisi.

Laadukas tuotevalikoimamme on runsas ja uudistamme sitä jatkuvasti – unohtamatta tietenkään jo tutuiksi käyneitä klassikkotuotteita. Valikoimassamme on noin 200 tuotetta, joihin kuuluu mm. leivonnaispakasteita sekä erilaisia ruoanvalmistustuotteita, kuten vihanneksia, hedelmiä ja irtopakastettuja juustoja. Europicnicin erityisosaamista ovat mm. alansa parhaiden yhteistyökumppaneiden valinta sekä lämpötilahallittu toimitusketju. Näin asiakkaamme saavat nauttia aina tuoreita ja ensiluokkaisia tuotteita.

Palvelemme kahviloita, ammattikeittiöitä, tukku- ja keskusliikkeitä, vähittäiskauppoja sekä elintarviketeollisuutta. Myynti- ja jakeluverkostomme palvelee valtakunnallisesti sekä tukkuliikkeiden kautta, että suoratoimituksena.

Uudistunut verkkosivustomme

Olemme uudistaneet verkkosivumme, jotta asiointi kanssamme on entistä sujuvampaa.

Lue lisää

Uusimmat tuotteet

Uudistamme monipuolista tuotevalikoimaamme jatkuvasti.

Uutuudet