Vadelmacroissant
Tässä on makeampi ja värikkäämpi vaihtoehto perinteiselle croissantille. Vadelmacroissantissa on sisällä maukasta vadelmatäytettä ja pinnalle on ripoteltu vaaleanpunaisia sokerirakeita. Tämä croissant on valmistettu tarkkaan valikoiduista raaka-aineista ja se on täysin vegaaninen.
Ainesosat:
VEHNÄjauho, vesi, kasvirasva (hydraamaton palmuöljy, vesi, hydraamaton kookosöljy, hydraamaton rapsiöljy), suola, emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), happamuudensäätöaineet (maitohappo, sitruunahappo), luontainen aromi, väri (luonnollinen beetakaroteeni), vadelmatäyte 16 % [glukoosisiirappi, vadelmasose 4 %, sokeri, vadelma 2 %, hyytelöimisaine (pektiini), sitruunamehutiiviste, luontainen aromi], sokeri, hiiva, koristerae 3 % (sokeri, hydraamaton palmuöljy, retiisi, mustaherukka- ja omenatiiviste), spelttiVEHNÄjauho, VEHNÄgluteeni, suola, jauhon käsittelyaine (alfa-amylaasi, hemisellulaasi, askorbiinihappo).Allergiaa aiheuttavat ainesosat:
Sisältää gluteenia sisältäviä viljoja.Saattaa sisältää munia ja munatuotteita, maitoa ja maitotuotteita, pähkinää ja pähkinätuotteita, soijapapua ja soijapaputuotteita, seesamia ja seesamituotteita.
Ruokavaliotiedot:
Laktoositon, VegaaninenKäyttö:
Sulata 45–60 min huoneenlämmössä. Paista 170 °C:ssa noin 17–18 minuuttia. Paisto-ohje on suuntaa antava.Säilytys:
Valmistuspäivämäärästä: Pakasteessa (-18 °C) 12 kk. Säilyy valmistettuna vuorokauden huoneenlämmössä. Ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen.Tuotetiedot
- Tuotenumero: 41947
- Myyntierä: 44x90g
- Tuotetyyppi: Paistovalmispakaste
- Alkuperämaa: Ranska
- Sertifikaatit: IFS, BRC
- Lava: 80 ltk
- Tukkukoodit: Aimo: 8086578, Kespro: 21934152, Metro: 3419280093331
Yhden tuotteen mittatiedot
- Raakapaino: 90 g
- Pituus: 135 mm
Ravintosisältö
Ravintoaine | sisältö/ 100g |
---|---|
Energia | 1387 kJ (331 kcal) |
Rasvat | 14,5 g |
josta tyydyttynyttä | 7,3 g |
Hiilihydraatit | 44,0 g |
josta sokereita | 16,0 g |
Ravintokuidut | 2,4 g |
Proteiinit | 5,9 g |
Suola | 0,45 g |
Laktoosipitoisuus | <0,01 g/100 g |