Pinsa Romana 260g
Pinsa Romana on artesaanityylinen leipäpohja, joka valmistetaan ainutlaatuisella 72 tunnin kohotuksella. Taikina saa pitkän levon ansiosta ilmavan rakenteen ja herkullisen maun. Esipaisto tapahtuu aidossa kiviuunissa, mikä tuo pohjaan autenttisen rapeuden ja kauniin paistopinnan. Tuote ei sisällä lisäaineita – puhdasta makua ja perinteitä kunnioittaen. Täydellinen pohja omien täytteiden lisäämiseen tai nopeaan premium-pizzatarjoiluun!
Ainesosat:
VEHNÄJAUHO, vesi, hapantaikina (vesi, VEHNÄJAUHO, taikinajuuri), riisijauho, riisisuurimo, SOIJAJAUHO, extraneitsytoliiviöljy, suola, fermentoitu VEHNÄJAUHO, hiiva.Allergiaa aiheuttavat ainesosat:
Sisältää gluteenia sisältäviä viljoja, soijapapua ja soijapaputuotteita.Ruokavaliotiedot:
Kananmunaton, Laktoositon, Maidoton, VegaaninenLisätiedot:
PalmuöljytönKäyttö:
Paista 240 ºC:ssa, 4-6 min. Paisto-ohje on suuntaa antava.Säilytys:
Valmistuspäivämäärästä: Pakasteessa (-18 °C) 18 kk. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.Tuotetiedot
- Tuotenumero: 10409
- Myyntierä: 18x260g
- Tuotetyyppi: Paistovalmispakaste
- Alkuperämaa: Ranska
- Sertifikaatit: IFS
- Lava: 36 ltk
- Tukkukoodit: Kespro: 22052659, Metro: 3760392640358
Yhden tuotteen mittatiedot
- Raakapaino: 260 g
- Pituus: 350 mm
- Leveys: 170 mm
- Korkeus: 25 mm
Ravintosisältö
Ravintoaine | sisältö/ 100g |
---|---|
Energia | 1010 kJ (241 kcal) |
Rasvat | 2,6 g |
josta tyydyttynyttä | 0,4 g |
Hiilihydraatit | 46 g |
josta sokereita | 1,0 g |
Ravintokuidut | 1,9 g |
Proteiinit | 6,7 g |
Suola | 1,0 g |
Laktoosipitoisuus | <0,01 g/100 g |