Iso Vadelmamuffinssi 160g
Iso vadelmamuffinssi on näyttävä ja herkullinen leivonnainen, jonka sisällä on makeaa vadelmahilloa ja päällä vaniljanmakuinen kuorrute. Muffinssi on viimeistelty värikkäillä koristerakeilla, jotka tekevät siitä houkuttelevan tarjottavan vitriiniin tai juhlapöytään. Valmistuu nopeasti pelkällä sulatuksella, joten se on kätevä bakerytuote kiireiseen myyntiin.
Ainesosat:
VEHNÄjauho, sokeri, rapsiöljy, KANANMUNA, vadelmatäyte 7,5 % [sokeri, vesi, vadelma 20%, sakeuttamisaine (E440), happamuudensäätöaine (E330), säilöntäaine (E202)], vesi, kuorrute [sokeri, kokonaan kovetettu kookosrasva, väri (E170), emulgointiaine (E322 – auringonkukka), aromi], muunnettu tärkkelys, kosteudensäilyttäjä (E422), suola, nostatusaine (E500, E450), emulgointiaine (E471), koristerae [sokeri, perunatärkkelys, retiisi-, mustaherukka- ja sitruunatiiviste], pintakäsittelyaine [(E904, mehiläisvaha), glukoosisiirappi, auringonkukkaöljy], KANANMUNANvalkuaisjauhe, stabilointiaine (E415), aromi.Allergiaa aiheuttavat ainesosat:
Sisältää gluteenia sisältäviä viljoja, munia ja munatuotteita.Saattaa sisältää maitoa ja maitotuotteita, pähkinää ja pähkinätuotteita, soijapapua ja soijapaputuotteita, seesamia ja seesamituotteita.
Ruokavaliotiedot:
LaktoositonLisätiedot:
PalmuöljytönKäyttö:
Sulatus noin 1-2 tuntia huoneenlämmössä. Sulatusohje on suuntaa antava.Säilytys:
Valmistuspäivämäärästä pakasteessa (-18 °C) 18 kk. Säilyy sulatettuna 2 pv huoneenlämmössä (n. 20 °C). Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.Tuotetiedot
- Tuotenumero: 40407
- Myyntierä: 16x160g
- Tuotetyyppi: Kypsäpakaste
- Alkuperämaa: Norja
- Lava: 72 ltk
- Tukkukoodit: Kespro: 20937220, Aimo: 984161, Patu: 116255
Yhden tuotteen mittatiedot
- Korkeus: 70 mm
- Halkaisija: 100 mm
Ravintosisältö
Ravintoaine | sisältö/ 100g |
---|---|
Energia | 1590 kJ (383 kcal) |
Rasvat | 20,0 g |
josta tyydyttynyttä | 4,2 g |
Hiilihydraatit | 44,9 g |
josta sokereita | 27,4 g |
Ravintokuidut | 1,1 g |
Proteiinit | 4,7 g |
Suola | 0,9 g |
Laktoosipitoisuus | <0,01 g / 100 g |