Kiitos käynnistäsi messuosastollamme FFCR Helsinki- messuilla 22.-23.3.2023!

Kiitos kun vierailit Fastfood, Café & Restaurant – messuilla osastollamme Helsingin Messukeskuksessa 22.-23.3.2023! Saimme maistattaa lukuisia annoksia herkullista Peas of Heavenin Burger of Heaven- hampurilaispihviä sekä Jauhista.

Saimme myös tutustuttaa vieraamme makeisiin uutuuksiin, joihin lukeutuvat pursotinpusseissa myytävät vegaaniset mousset: Tropical-mousseSitruunamousseVadelmamousse sekä Suklaamousse. Tarjolla oli myös maistiaisia kevään kakku- ja leivosuutuuksista, kuten Vadelma-pistaasileivos , Suklaa-toffeeleivosMetsämarjatorttu , Pähkinä-suklaatorttu  ja Kuningatar-valkosuklaakakku .

Jos haluat kuulla jostakin tuotteesta lisää tai sinulla on mielessä jokin aivan erityinen toive, ota yhteyttä – yhdessä löydämme parhaan makuisen ratkaisun.

t. Kari, Inka, Maarit, Antti ja Esa sekä ulkomaan vahvistuksemme Max

Tervetuloa asiakkaaksi

Asiakkaanamme voit tilata yrityksellesi laadukkaita ja monipuolisia elintarvikkeita. Lisäksi myyntitiimimme auttaa löytämään räätälöidyt ratkaisut yrityksesi tarpeisiin.

Lue lisää

Uusimmat tuotteet

Uudistamme monipuolista tuotevalikoimaamme jatkuvasti.

Uutuudet