Maukkaita uutuuksia kakku- ja leivosvalikoimaan

Maukkaita uutuuksia kakku- ja leivosvalikoimaan

Mikä sopisikaan vuoden alkuun paremmin kuin juuri valikoimaamme saapuneet uutuuskakut ja -leivokset, jotka on valmistettu täysin ilman lisättyä sokeria ja puhtaista raaka-aineista? Parasta niissä on kuitenkin herkullinen maku, josta ei puutu mitään! Tuotteet tukevat pyrkimystämme tarjota eri ruokavalioille sopivia tuotteita ilman kompromisseja maun tai laadun suhteen.

Kokeile vaikka Metsämarjatorttua, jossa yhdistyvät herkullinen vadelman ja mustikan makuinen täyte sekä rouhea gluteenitonta kauraa ja pähkinöitä sisältävä pohja. Suklaisempaan makuun sopii taas Pähkinä-suklaatorttu, joka on täyteläisen suklainen ja pähkinäinen herkku. Leivostarjontaan toimme kaksi uutuutta: raikkaan värisen ja pehmeän vadelmaisen Vadelma-Pistaasileivoksen sekä ihanan kinuskisen Suklaa-toffeeleivoksen.

Kaikki neljä uutuutta ovat gluteenittomia ja vegaanisia.

Tervetuloa asiakkaaksi

Asiakkaanamme voit tilata yrityksellesi laadukkaita ja monipuolisia elintarvikkeita. Lisäksi myyntitiimimme auttaa löytämään räätälöidyt ratkaisut yrityksesi tarpeisiin.

Lue lisää

Uusimmat tuotteet

Uudistamme monipuolista tuotevalikoimaamme jatkuvasti.

Uutuudet