Tervetuloa meidän asiakkaaksi

Elintarviketukkuna palvelemme kahviloita, ammattikeittiöitä, tukku- ja keskusliikkeitä, vähittäiskauppoja sekä elintarviketeollisuutta. Myynti- ja jakeluverkostomme palvelee valtakunnallisesti sekä tukkuliikkeiden kautta, että suoratoimituksena. Olemme valinneet huolellisesti suuren joukon vastuullisia yhteistyökumppaneita, joiden avulla kehitämme valikoimaamme jatkuvasti. Ketterän tiimimme avulla löydämme ratkaisut myös räätälöityihin tarpeisiisi.

Olet tervetullut laskutusasiakkaaksemme täyttämällä Asiakkuuden avauspyyntö -lomakkeen. Luomme sinulle asiakasnumeron, jonka avulla voit tilata tuotteitamme. Asiakasnumeron saat käyttöösi noin kahdessa arkipäivässä. Mikäli sinulla herää kysyttävää, voit olla yhteydessä myyntipalveluumme (myyntipalvelu(at)europicnic.fi | puh. 0207 530 620) tai alueesi myyntineuvottelijaan, yhteystiedot löydät täältä.


Tuotevalikoimamme

Laadukas tuotevalikoimamme on runsas ja uudistamme sitä jatkuvasti – unohtamatta tietenkään jo tutuiksi käyneitä klassikkotuotteita. Valikoimassamme on noin 200 tuotetta, joihin kuuluu mm. leivonnaispakasteita sekä erilaisia ruoanvalmistustuotteita, kuten vihanneksia, hedelmiä ja irtopakastettuja juustoja. Europicnicin erityisosaamista ovat mm. alansa parhaiden yhteistyökumppaneiden valinta sekä lämpötilahallittu toimitusketju. Näin asiakkaamme saavat nauttia aina tuoreita ja ensiluokkaisia tuotteita.

Tilaaminen

Voit tehdä tilauksen joko verkkokaupasta tai myyntipalvelumme kautta sähköpostitse tai puhelimitse. Uudesta verkkokaupastamme tilaat tuotteita kirjautumalla sinne omalla asiakasnumerollasi. Salasanan saat ottamalla yhteyttä myyntipalveluun. Tilaukset tulee tehdä viimeistään kaksi (2) arkipäivää ennen toimitusta klo 15:00 mennessä. Pääkaupunkiseudulla riittää, että tilauksen tekee toimitusta edeltävänä arkipäivänä klo 13:30 mennessä.

Toimitus

Valion logistiikka hoitaa kaikkien tilausten kuljetukset. Yli 200€:n tilaukset toimitamme ilman kuljetusmaksua. Mikäli tilaus jää alle 200€ (alv. 0%), kuljetusmaksumme on 24,90€. Tilauksen tuotteet voi myös itse noutaa Pakastamo Jusslasta (Jusslansuu 2, 04360 Tuusula), kun tilaus on tehty Jusslaan valmiiksi. Mikäli haluat itse noutaa tilauksen, tulee sinun olla yhteydessä myyntipalveluumme, sillä verkkokaupan kautta ei voi valita noutovaihtoehtoa.

 

Tervetuloa asiakkaaksi

Asiakkaanamme voit tilata yrityksellesi laadukkaita ja monipuolisia elintarvikkeita. Lisäksi myyntitiimimme auttaa löytämään räätälöidyt ratkaisut yrityksesi tarpeisiin.

Lue lisää

Uusimmat tuotteet

Uudistamme monipuolista tuotevalikoimaamme jatkuvasti.

Uutuudet