Tervetuloa uusille sivuillemme

Tervetuloa Europicnicin uusille verkkosivuille!

Olemme uudistaneet verkkosivumme, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä käyttäjäystävällisemmin. Uusilla sivuillamme on nyt kätevät suodatusominaisuudet, joiden avulla löydät helposti ratkaisut monenlaisiin ruokavalioihin. Lisäksi verkkokauppa on nyt integroituna samaan verkkopalveluun, joten voit tehdä tilauksen samalla kun selailet tuotevalikoimaamme siirtymättä erilliseen verkkokauppaan. Uudistuksen myötä voit valita maksutavaksi laskutuksen lisäksi myös korttimaksun.

Mitä mieltä olet uusista sivuistamme? Kehitämme jatkuvasti palvelujamme ja vastaanotamme mielellämme palautetta, jota pääset antamaan täältä. Kiitos jo etukäteen!

Uudistunut verkkosivustomme

Olemme uudistaneet verkkosivumme, jotta asiointi kanssamme on entistä sujuvampaa.

Lue lisää

Uusimmat tuotteet

Uudistamme monipuolista tuotevalikoimaamme jatkuvasti.

Uutuudet