Rosalan saaristolaisleivät

Herkullisia saaristolaisleipiä Rosalan saarelta ja yhteistyötä jo parin vuosikymmenen ajan: Rosala Bagaren

Europicnicillä on ollut ilo tehdä yhteistyötä useiden kumppanien kanssa jo jopa yli parinkymmenen vuoden ajan. Yksi tällaisista on Rosala Bagaren, jonka saaristolaisleipiä myymme erilaisiin käyttötarkoituksiin ja tilanteisiin.

Rosala Bagaren sijaitsee nimensä mukaisesti Rosalan saarella ja leipomo on ollut toiminnassa jo 1990 alusta saakka, jolloin omistajat Sixten ja Rita Laine aloittivat Rosalan nimikkolimpun leivonnan. Myöhemmin toiminta ja tuotevalikoima on laajentunut useamman erilaisen saaristolaisleivän valmistukseen.

Nyt yrityksessä on meneillään sukupolvenvaihdos, jossa Sixtenin ja Ritan poika Patrik puolisonsa kanssa ottaa vähitellen leipomon pyöritettäväkseen. Olemme iloisia tästä pitkästä yhteistyöstä, jota jatkamme ilolla tulevaisuudessakin!

Europicnicin valikoimissa on kolme erilaista Rosalan saaristolaisleipää, jotka ovat laktoosittomia, valmiiksi viipaleiksi leikattuja ja erittäin monikäyttöisiä. Olethan jo käyttänyt pientä pyöreää saaristolaisleipää cocktailpaloihin tai Rosalan saaristolaisleipää isompiin voileipiin? Bengtskärin limppu taas sopii isompiin pyöreisiin voileipiin.

Tilaa Rosalan saaristolaisleivät täältä:

Katso kaikki tuotteet

Tervetuloa asiakkaaksi

Asiakkaanamme voit tilata yrityksellesi laadukkaita ja monipuolisia elintarvikkeita. Lisäksi myyntitiimimme auttaa löytämään räätälöidyt ratkaisut yrityksesi tarpeisiin.

Lue lisää

Uusimmat tuotteet

Uudistamme monipuolista tuotevalikoimaamme jatkuvasti.

Uutuudet