Bengtskärin limppu
Suomessa leivottu limppu on valmistettu täysin ilman lisäaineita ja paikallisia Rosalan saaren raaka-aineita suosien. Bengtskärinlimpun innoittajana on ollut kuuluisa Bengtskärin majakka, joka on saaristomeren uhkein ja vaikuttavin nähtävyys. Pyöreä voileipiin sopivaa leipä. Erityisen hyvää graavilohen kanssa. Limppu on leikattu valmiiksi n. 9 palaan.
Ainesosat:
Laktoositon PIIMÄ, RUISjauho, VEHNÄjauho, KAURAhiutale, siirappi, VEHNÄlese, mämmimallas, hiiva, suola.Allergiaa aiheuttavat ainesosat:
Sisältää gluteenia sisältäviä viljoja, maitoa ja maitotuotteita.Ruokavaliotiedot:
Kananmunaton, Laktoositon, Pähkinätön, SoijatonLisätiedot:
PalmuöljytönKäyttö:
Sulata yön yli kylmiössä tai 4 h huoneenlämmössä.Säilytys:
Pakastimessa (-18 °C tai kylmemmässä) 12 kk valmistuspäivästä. Sulatettuna huoneenlämmössä n. 5 päivää.Tuotetiedot
- Tuotenumero: 3106
- Myyntierä: 12x430g
- Tuotetyyppi: Kypsäpakaste
- Alkuperämaa: Suomi
- Lava: 100 ltk
- Tukkukoodit: Kespro: 21694433, Aimo: 8078773
Yhden tuotteen mittatiedot
- Kypsäpaino: 430 g
- Halkaisija: 95 mm
Ravintosisältö
Ravintoaine | sisältö/ 100g |
---|---|
Energia | 938 kJ (224 kcal) |
Rasvat | 7,9 g |
josta tyydyttynyttä | 0,2 g |
Hiilihydraatit | 45,3 g |
josta sokereita | 14,5 g |
Ravintokuidut | 3,0 g |
Proteiinit | 5,8 g |
Suola | 0,6 g |
Laktoosipitoisuus | <0,01 g / 100 g |