Suklaafondantkakku
Suklaafondantkakku on herkullinen monikerroksinen kakku, jossa on runsaasti suklaata sekä pohjassa, täytteessä että kuorrutteessa. Halutessasi saat kakkuun helposti lisää ilmettä pienellä koristelulla – esimerkiksi marjoilla, suklaarouheella tai kermavaahdolla. Kakku on valmiiksi leikattu 16 palaan. Yhden palan paino on noin 120 grammaa.
Ainesosat:
Vesi, sokeri, suklaa (7,5%) [kaakaomassa (47%), sokeri, kaakaovoi, vedetön VOI, emulgointiaine (E322 (SOIJA)), luontainen aromi], VEHNÄJAUHO, auringonkukkaöljy, alkaloitu kaakaojauhe, kasvisrasva (palmu, öljypalmun pähkinä), glukoosi-fruktoosisiirappi, tärkkelys, KANANMUNAjauhe, glukoosisiirappi, jogurttijauhe (MAITO), VOI, alkoholi, MAITOPROTEIINI, stabilointiaine (E420, E463), emulgointiaine (E471, E472e, E322 (SOIJA)), aromit, nostatusaine (E450, E500), suola, sakeuttamisaine (E440), happamuudensäätöaine (E334, E575), väri (E160a), säilöntäaine (E202).Allergiaa aiheuttavat ainesosat:
Sisältää gluteenia sisältäviä viljoja, munia ja munatuotteita, maitoa ja maitotuotteita, soijapapua ja soijapaputuotteita.Saattaa sisältää pähkinää ja pähkinätuotteita.
Käyttö:
Sulata n. 3 tuntia huoneenlämmössä (22°C). Säilyy sulatettuna kylmiössä (+4°C) n. 3 päivää.Säilytys:
Valmistuspäivämäärästä pakasteessa (-18°C) 18 kk. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.Tuotetiedot
- Tuotenumero: 3202327
- Myyntierä: 1x1900g
- Tuotetyyppi: Kypsäpakaste
- Alkuperämaa: Italia
- Sertifikaatit: BRC, IFS
- Lava: 180 ltk
- Tukkukoodit: Kespro: 21832577, Patu: 123252
Yhden tuotteen mittatiedot
- Kypsäpaino: 1900 g
- Korkeus: 75 mm
- Halkaisija: 250 mm
Ravintosisältö
Ravintoaine | sisältö/ 100g |
---|---|
Energia | 1205 kJ (288kcal) |
Rasvat | 15,0 g |
josta tyydyttynyttä | 7,4 g |
Hiilihydraatit | 33,0 g |
josta sokereita | 23,0 g |
Ravintokuidut | 2,2 g |
Proteiinit | 4,2 g |
Suola | 0,23 g |