Europicnic lyhyesti

Aitoja alkuperäisiä makuja ja parhaita uutuuksia maailmalta jo yli 20 vuotta

Europicnic on paistovalmiiden pakasteleivonnaisten ja sulatusta vaille valmiiden tuotteiden ammattilainen. Tuomme maahan, myymme ja jakelemme herkullisia leivonnaisia sekä muita elintarvikkeita kaikkialta maailmasta ja aina juuri sieltä, missä tuotteen valmistus parhaiten osataan. Siksi viinerimme tulevat Tanskasta ja perinteiset saaristolaisleivät tehdään käsityönä Suomessa Rosalan saarella.

Europicnic kehittää aktiivisesti tuotevalikoimaansa niin, että tarjolla on aina jotain uutta ja usein myös täysin ainutlaatuista. Unohtamatta tietenkään jo tutuiksi käyneitä klassikkotuotteita, joiden suosio jatkaa nousuaan vuodesta toiseen.

Pakasteleivonnaisten valikoimassamme on noin 200 tuotetta, joihin kuuluu leipä-, konditoria-, jälkiruoka-, kahvileipä- ja välipalatuotteita. Europicnicin erityisosaamista ovat mm. alansa parhaiden yhteistyöleipureiden valinta sekä tuotteiden oikeat pakastusmenetelmät. Näin asiakkaamme saavat nauttia aina tuoreita ja ensiluokkaisia leivonnaisia.

Europicnic toi ensimmäiset ranskalaiset patongit ja croissantit Suomeen vuonna 1993. Tänään laadukas tuotevalikoimamme on runsas sekä myynti- ja jakeluverkosto koko Suomen kattava. Olemmekin ylpeitä saadessamme tehdä yhteistyötä kaikkien Suomessa toimivien keskusliikkeiden kanssa.

Haluaisitko, että edustajamme tulee kertomaan tuotteistamme lisää? Ota yhteyttä myyntipalveluumme: 020 7530 620, myyntipalvelu@europicnic.fi.