Syksyn uutuudet

Herkullisia syysuutuuksia vitriiniin ja tarjottimelle

Syysjaksolle tarjoamme herkullisia uutuuksia paistettavien makeiden leivonnaisten tuotekategoriaan ja joukossa on myös yksi suolainen uutuustuote. Näiden tuotteiden avulla tarjoat asiakkaallesi uusia makuelämyksiä helposti ja vaivattomasti ja rakennat mielenkiintoisen valikoiman niin vitriiniin kuin tarjottimelle erilaisiin tilaisuuksiin.

Pähkinä-browniekierre on täynnä suklaista, brownien makuista täytettä, joka sulaa suussa. Lisäksi pinnalla on rapeaa hasselpähkinämurua, joka antaa sille upean suutuntuman ja syvemmän makuelämyksen. Tämä herkku sopii täydellisesti kahvilatuotteeksi ja kokoustarjoiluun.

Pistaasikierre on valmistettu rapsakasta lehtitaikinasta ja siinä on kauniin vihreä pistaasitäyte. Tämä herkku sopii täydellisesti kahvitteluhetkeen tai vaikka välipalaksi. Sen kaunis väri ja herkullinen maku tekevät siitä myös ihanteellisen tarjottavan juhliin ja kokoustilaisuuksiin.

Vadelmacroissant on makeampi ja värikkäämpi vaihtoehto perinteiselle croissantille. Siinä on sisällä maukasta vadelmatäytettä ja pinnalle on ripoteltu vaaleanpunaisia sokerirakeita. Tämä croissant on valmistettu tarkkaan valikoiduista raaka-aineista ja se on täysin vegaaninen.

Minisuklaapulla Tuttu pain au chocolat pienemmässä muodossa. Herkullinen lehtitaikina kätkee sisäänsä suussa sulavaa suklaata. Tämä miniversio sopii täydellisesti esimerkiksi kokoustarjoiluun tai pikkumakeaksi kahvin kylkeen.

Pinaatti-ricottapasteija on herkullinen pikkusuolainen kahvilatuotteeksi tai vaikkapa kokoustarjoiluun. Lehtitaikinan sisältä löytyy maukas pinaatti-ricottatäyte.

Tilaa syksyn uutuustuotteet alta:

Katso kaikki tuotteet

Tervetuloa asiakkaaksi

Asiakkaanamme voit tilata yrityksellesi laadukkaita ja monipuolisia elintarvikkeita. Lisäksi myyntitiimimme auttaa löytämään räätälöidyt ratkaisut yrityksesi tarpeisiin.

Lue lisää

Uusimmat tuotteet

Uudistamme monipuolista tuotevalikoimaamme jatkuvasti.

Uutuudet