Herkulliset tuotteet kevääseen

Kevään tulo ja lisääntynyt valon määrä vaatii myös tarjoilupöytään jotain värikästä ja raikasta. Kokosimme tähän tuotteitamme, jotka sopivat loistavasti muun muassa pääsiäistarjoiluihin. Valikoimastamme löydät kevään herkullisimmat leivokset ja makeat tuotteet, joista loihdit näyttävän tarjoilukokonaisuuden.

Kevään herkullisimmat tuotteet

Appelsiiniviineri on hasselpähkinöillä koristeltu raikas ja vegaaninen leivonnainen, jonka salaisuus on herkullinen appelsiini-karamellitäyte. Myyntierä on 48 x 90 g.

Porkkanakakkuruudut ovat meheviä ja herkullisen makuisia. Viimeistele koristelemalla palat esimerkiksi ohuilla porkkananauhoilla tai hasselpähkinärouheella. Porkkanakakkuruudut ovat gluteenittomia ja laktoosittomia. Kakku on leikattu 16 palaan ja myyntierä on 4 x 1440g.

Sitruuna-marenkitartaletissa on murotaikinapohja ja siinä yhdistyvät unelmankevyt marenki ja raikas sitruunatäyte. Makea marenki ja kirpeä sitruuna toimivat ihanasti yhdessä, leivoksen hurmaavaa ulkonäköä unohtamatta. Sitruunamarenkitartaletti on gluteeniton ja laktoositon. Myyntierä on 4 x 9 kpl (á 110g).

Mini Macarons Parisien -lajitelmasta löydät kuusi ajatonta macaron-makua. Suklaa-, vanilja-, vadelma-, sitruuna-, kahvi- sekä pistaasitäytteiset mantelileivokset ovat erinomaisia sellaisinaan tarjoiltavaksi tai niiden avulla voit luoda näyttävyyttä erilaisten leivonnaisten koristeluun ja esillelaittoon. Myyntierä on 72 x 12g.

Jos haluat kuulla tuotteista lisää tai sinulla on jokin aivan erityinen toive, ota yhteyttä – yhdessä löydämme sinulle parhaimman makuisen ratkaisun! Löydämme parhaat raaka-aineet ketterästi ja tehokkaalla toimitusketjulla, tai voit tilata valmiit tarjottavat suoraan asiakkaidesi nautittavaksi tämänhetkisestä valikoimastamme. 

Uudistunut verkkosivustomme

Olemme uudistaneet verkkosivumme, jotta asiointi kanssamme on entistä sujuvampaa.

Lue lisää

Uusimmat tuotteet

Uudistamme monipuolista tuotevalikoimaamme jatkuvasti.

Uutuudet