Meiltä kesän houkuttelevin tuotevalikoima

Suunnitteletko parhaillasi tuotevalikoimaa kesäksi? Meidän myyntitiimimme auttaa sinua mielellään ja voit suunnitella kanssamme juuri sinun toimintaan parhaiten sopivan tuotepaketin monipuolisesta valikoimastamme. Myyjillämme on hyvä käsitys siitä, minkälaiset tuotteet sopivat eri tyyppisiin kahviloihin, ravintoloihin ja budjetteihin. Ota siis yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri sinun asiakkaitasi parhaiten palveleva valikoima, josta riittää mielenkiintoisia tuotteita koko kesän ajaksi!

Kesäkausi käyntiin näillä tuotteilla

Europicnicin laadukas tuotevalikoima on runsas ja uudistamme sitä jatkuvasti. Valikoimassamme on noin 200 tuotetta, joihin kuuluu mm. leivonnaispakasteita sekä erilaisia ruoanvalmistustuotteita. Meiltä löytyy sekä paistettavia että sulatusta vaille valmiita tuotteita, joten valikoimamme taipuu monenlaisille kahviloille ja ravintoloille. Alla esimerkkejä tuotteista, jotka sopivat uunilliseen kahvilaan/ravintolaan sekä tuotteista, jotka eivät tarvitse paistoa.

Suositusvalikoima uunilliseen kahvilaan/ravintolaan

Suositusvalikoima uunittomaan kahvilaan/ravintolaan

Ota yhteyttä

Soita myyntipalveluumme ja kysy lisää, tai lähetä meille Asiakkuuden avauspyyntö -lomake, jonka jälkeen myyjämme ovat sinuun yhteydessä.

Tervetuloa asiakkaaksi

Asiakkaanamme voit tilata yrityksellesi laadukkaita ja monipuolisia elintarvikkeita. Lisäksi myyntitiimimme auttaa löytämään räätälöidyt ratkaisut yrityksesi tarpeisiin.

Lue lisää

Uusimmat tuotteet

Uudistamme monipuolista tuotevalikoimaamme jatkuvasti.

Uutuudet