Ystävänpäivän makeimmat tuotteet

Ystävänpäivänä monet tapaavat kaikkein läheisimpiä, usein kahvin ja leivoksen äärellä. Kokosimme tähän meidän ihanimpia leivoksia, jotka sopivat hyvin ystävänpäivän kattaukseen.

           

Valloittavan herkullisessa Vadelma-juustokakkubrowniessa yhdistyvät ihanan suklainen brownie, täyteläinen juustokakkutäyte ja raikkaat vadelmat.

Iso vadelmamuffinssi sopii hyvin myös jaettavaksi. Vadelmainen muffinssi on täytetty vadelmahillolla sekä viimeistelty herkullisella vanilijan makuisella kuorutteella. Näyttävä muffinssi on kätevä bakerytuote, sillä tämä valmistuu nopeasti vitriiniin pelkällä sulatuksella

Herkullisessa monikerroksisessa Suklaafondantkakussa on runsaasti suklaata sekä pohjassa, täytteessä että kuorrutteessa. Halutessasi saat kakkuun helposti lisää ilmettä pienellä koristelulla.

Macaron-leivokset tuovat herkkuhetkeen ranskalaista ylellisyyttä ja sopivat erityisesti samppanjan kanssa tarjoiltuna. Myyntierässä makuina tummasuklaa, vadelma, suolakinuski ja pistaasi. Katso myös muut valikoimasta löytyvät macaron-leivoksemme.

Uudistunut verkkosivustomme

Olemme uudistaneet verkkosivumme, jotta asiointi kanssamme on entistä sujuvampaa.

Lue lisää

Uusimmat tuotteet

Uudistamme monipuolista tuotevalikoimaamme jatkuvasti.

Uutuudet