Liba-leipä ihastuttaa monipuolisuudellaan

Tämän kevään monipuolisin tuoteuutuus on Liba ohutleipä! Liba-leivästä valmistat erinomaista pizzaa, wrappeja, sipsejä, quesadilloja – tai mitä ikinä keksitkään.

Liban ohutleipä on noussut suureen suosioon Pohjoismaissa sen loputtomien mahdollisuuksien ansiosta. Valikoimastamme löytyy Liba Perinteinen ja Liba Kuitupitoinen. Ohutleipä on todella helppo ja nopea tuote arkeen ja viikonloppujen pizzailtoihin. Suosittelemme kokeilemaan perinteistä ohutleipää pizzapohjana ja kuitupitoista ravitsevana wrap-leipänä.

Liba Bröd on Pohjoismaiden suurin ohutleivän valmistaja. Liba valmistaa leipää suurella rakkaudella, tiedolla ja korkeilla laatuvaatimuksilla. Liba Brödin perustaja Nasif Fadel tuli Ruotsiin yhdessä vaimonsa kanssa vuonna 1989. Rakastuneena ja vastavihittynä hän päätti tehdä sitä mitä hän parhaiten osasi – leipoa ohutleipää.

”Onnistuin perustamaan leipomon Göteborgiin vuonna 1992 lainaamalla vähän rahaa libanonilaiselta perheeltäni ja saamalla arvokasta tukea veljeltäni Salemilta ja vaimoltani Ritalta. Meidän erityistä ohutleipäämme varten ei ollut koneita, joten istuin öisin veljeni kanssa tehden piirustuksia ja rakennesuunnitelmia samalla kun kokeilimme erilaisia ratkaisuja saadaksemme juuri toivomamme tuloksen.” Fadel kertoo.

Tutustu Liba Bröd:iin täältä.

Reseptivinkkejä ja inspiraatiota keittiöön löydät somekanavista:
Instagram @libabrod.suomi
Facebook Brand Resources Liba Bröd Suomi

   

Tervetuloa asiakkaaksi

Asiakkaanamme voit tilata yrityksellesi laadukkaita ja monipuolisia elintarvikkeita. Lisäksi myyntitiimimme auttaa löytämään räätälöidyt ratkaisut yrityksesi tarpeisiin.

Lue lisää

Uusimmat tuotteet

Uudistamme monipuolista tuotevalikoimaamme jatkuvasti.

Uutuudet