Monipuoliset focacciat

Focaccia on italialainen leipä, jota syödään sellaisenaan, pääruoan lisukkeena tai täytettynä. Taikina on pinnalta rapeaa ja sisältä ilmavaa. Meidän valikoimasta löytyy erilaisia versioita, valmiiksi täytettynä tai itse täytettävänä. Focacciamme ovat loistava tuote suolaiseen valikoimaan.

Valmiiksi täytettyjen focaccioiden käyttö on helppoa ja nopeaa, sulata niitä 30 minuuttia ja pariloi 2-3 minuuttia. Makuvaihtoehdot:

Suosittelemme kokeilemaan myös valmiiksi halkaistua focacciamme, jonka voit varioida juuri teille sopivilla täytteillä. Täytä focaccia esimerkiksi pestolla, semikuivatuilla tomaateilla, mozzarellalla ja rucolalla – toimii moneen makuun!

Pesto-yrttikastike
Semikuivattu tomaattilohko
Mozzarellaviipale 13g

Tervetuloa asiakkaaksi

Asiakkaanamme voit tilata yrityksellesi laadukkaita ja monipuolisia elintarvikkeita. Lisäksi myyntitiimimme auttaa löytämään räätälöidyt ratkaisut yrityksesi tarpeisiin.

Lue lisää

Uusimmat tuotteet

Uudistamme monipuolista tuotevalikoimaamme jatkuvasti.

Uutuudet