Uudet tuotteemme

Soignon vuohenjuustot

Uudistuneet irtopakastetut vuohenjuustot ovat nyt entistä helpompia käyttää ja vähentävät hävikkiä. Saatavilla valmiiksi leikattuna kuutioina, viipaleina (20g / 7g) tai kiekkoina – miten sinulle sopii parhaiten.

Focacciat

Focacciauutuuksia löytyy kolmella houkuttelevalla täytevaihtoehdolla:

Levykakut

Levykakut voi kätevästi leikata eri kokoisiin annospaloihin ja koristella haluamallaan tavalla. Valikoimastamme löytyy kolme eri makua:

  • Mango-passionkakku, jossa on herkullinen mango-passionhedelmätäyte ja mangopaloja sekä päällä keltainen kiille ja kookoshiutaleita.
  • Persikkamelbakakussa on persikka-vaniljakermamoussea vadelmaisen kakkupohjan päällä. Kakku on koristeltu pistaasipähkinällä.
  • Päärynä-suolakinuskikakku on makean päärynän ja suolaisen kinuskin täydellinen yhdistelmä. Päällä on koristeena ohuita maitosuklaanauhoja.

 

Viinerit

Valikoimassamme on nyt kahta erilaista vegaanista viineriä: ihanan kesäinen appelsiiniviineri sekä herkkuviineri, jossa on pehmeä täyte ja päällä hasselpähkinärouhetta.
Lisäksi uutuustuotteena löytyy rapeapintainen sokeri- ja hasselpähkinähiutaleilla koristeltu suolakinuskiviineri, jossa on herkullinen suolakinuskitäyte.

Beyond Sausage®

Beyond Sausage® – vegaaninen herneproteiinista valmistettu makkara, jonka maku ja koostumus hämää lihaisuudellaan. Makkara valmistuu suussa sulavan meheväksi perinteisen makkaran tapaan. Beyond Sausage sisältää 16 grammaa proteiinia sekä 38% vähemmän rasvaa kuin perinteinen makkara.

Uudistunut verkkosivustomme

Olemme uudistaneet verkkosivumme, jotta asiointi kanssamme on entistä sujuvampaa.

Lue lisää

Uusimmat tuotteet

Uudistamme monipuolista tuotevalikoimaamme jatkuvasti.

Uutuudet