Grillikausi on avattu – katso Beyond Meat valikoimamme

Europicnic on maailmankuulujen kasvispohjaisten Beyond Meat -tuotteiden maahantuoja. Herneproteiinista valmistetut tuotteet ovat herkullisia ja meheviä grillattuna.

Beyond Burger® on vegaaninen hampurilaispihvi herneproteiinista, joka näyttää, maistuu ja paistuu kuin perinteinen lihasta valmistettu hampurilaispihvi. Beyond Burger -pihvi sisältää 20 grammaa proteiinia sekä kaikki perinteiseltä hampurilaispihviltä vaadittavat ominaisuudet, joten lihan korvaaminen kasviperäisellä vaihtoehdolla on helppoa ja maistuvaa. Paistettaessa pihvin sisus saa jäädä hieman punertavaksi, kuten perinteisenkin hampurilaispihvin. Näin pihviin saadaan haluttu maukas ja mehukas paistotulos.

Uutuutena meillä on valikoimassamme Beyond Sausage® – vegaaninen herneproteiinista valmistettu makkara, jonka maku ja koostumus hämää lihaisuudellaan. Makkara valmistuu suussa sulavan meheväksi perinteisen makkaran tapaan. Beyond Sausage sisältää 16 grammaa proteiinia sekä 38% vähemmän rasvaa kuin perinteinen makkara. Maailmalla huippusuosioon noussut makkara sisältää kaikki perinteiseltä makkaralta vaadittavat ominaisuudet. Kokeile grillin kautta, pastan seassa tai valmista maukas makkarapannu – tästä on moneksi.

Uudistunut verkkosivustomme

Olemme uudistaneet verkkosivumme, jotta asiointi kanssamme on entistä sujuvampaa.

Lue lisää

Uusimmat tuotteet

Uudistamme monipuolista tuotevalikoimaamme jatkuvasti.

Uutuudet