Europicnic Gastro Helsinki 2020 -messuilla

Europicnic osallistui Gastro 2020 -messuille kovalla panostuksella ja suurin odotuksin. Pääosassa olivat uudet, vegaaniset viinerimme sekä brändiuudistuksen kokeneet irtopakastetut Soignon-vuohenjuustot. Lisäksi esittelimme monikäyttöisiä levykakkuja, jotka ovat makean bakery-tuotevalikoiman uutuuksia.

Pientä jännitystä messujen alla toi koronaviruksen leviäminen kohti Suomea. Messujen toisena päivänä Suomen hallitus antoikin määräyksen keskeyttää suuret kokoontumiset, ja näin ollen messut keskeytettiin reilua vuorokautta etuajassa. Tästä huolimatta meille jäi positiivinen tuntuma messuista; tuotteemme olivat hienosti esillä, turvallisesti maistossa ja saimme pelkästään positiivista palautetta tuotteista sekä hyviä uusia kontakteja. Levykakuista ja Soignon-vuohenjuustoista oli tehty vitriineihin paljon erilaisia näyttäviä esillepanoja inspiraatioksi messukävijöille. Vitriiniemme ympärillä olikin kuhinaa ja ihmiset ottivat paljon kuvia esittelyistä. Kiitos kaikille osastollamme käyneille!

       

       

Tervetuloa asiakkaaksi

Asiakkaanamme voit tilata yrityksellesi laadukkaita ja monipuolisia elintarvikkeita. Lisäksi myyntitiimimme auttaa löytämään räätälöidyt ratkaisut yrityksesi tarpeisiin.

Lue lisää

Uusimmat tuotteet

Uudistamme monipuolista tuotevalikoimaamme jatkuvasti.

Uutuudet