Tuunatut makeat

1261_Korvapuusti_tuunatut_AK
Tuunatut korvapuustit

Korvapuusteista on moneksi! Letitä ihana pitko, koristele puustit pähkinöillä ja vaahterasiirapilla tai puolita ja täytä kermalla. Variaatioita on monia, mutta herkullinen maku pysyy samana!   Lue lisää »

Vadelma_ja_mustikka_murukakku_kayttovinkki
Vegaaninen poke cake

Extra maukas ja mehevä pokekakku on hauska sekä näyttävä trendiherkku, joka syntyy helposti Europicnicin valmiiksi paistetuista ja leikatuista vegaanisista levykakuista. Painele kakkuun koloja paksulla puutikulla ja valuta koloihin täytteeksi vegaanista kinuskia. Mainio täyte syntyy myös esimerkiksi hedelmä- ja marjasoseista tai suklaakastikkeesta. Näyttävän annoksen viimeistelee kuohkeaksi vatkattu kaurapohjainen vaniljavaahto ja tuoreet marjat. Mehevät vegaaniset murukakkumme: Mustikkamurukakku Vadelmamurukakku Omenamurukakku Kirsikkamurukakku […] Lue lisää »

Smoothie_ice_pops_fiilis_tuunattu_AK
Tuunatut smoothiejäät

Terveelliset ja herkulliset Smoothie Ice Popsit on hauska koristella näyttävästi esimerkiksi marjoilla, pähkinöillä ja siemenillä. Smoothiejäät eivät sula hetkessä, joten koristelu kesähelteilläkin onnistuu. Raikas ja leikkisä välipala, joka maistuu myös lapsille. Tarvitset: Smoothie Ice Popseja (290374, 290375) marjoja siemeniä pähkinöitä kookoslastuja hunajaa koristeiden kiinnitykseen   Lue lisää »

1261_Korvapuustivohveli_fiiliskuva_2017_AK
Korvapuustivohvelit

Korvapuustivohvelit eli krohvelit hurmaavat rapeudellaan. Tätä kannattaa kokeilla! Tarvitset: korvapuusteja (1261) tuoreita marjoja jäätelöä tomusokeria Sulata korvapuustit ja halkaise ne puoliksi. Paista vohveliraudassa tai parilassa. Koristele tomusokerilla ja tarjoa jäätelön ja marjojen kanssa. Lue lisää »

Croissantit_jaatelolla_fiiliskuva_2017_AK
Täytetyt croissantit

Tämä täydellisyyttä hipova herkku syntyy leikkaamalla paistetut ja jäähdytetyt croissantit taskuiksi ja täyttämällä ne jäätelöllä sekä tuoreilla marjoilla. Koristele annokset tomusokerilla. Tarvitset: croissantteja, esimerkiksi suklaa-hasselpähkinäcroissant (36672) tai aprikoosicroissant (36670) tuoreita marjoja jäätelöä tomusokeria   Lue lisää »

Laskiaispuustit_2017_AK
Laskiaispuusti

Uusi hybridiherkku, laskiaispuusti, valmistuu helposti Europicnicin itse paistettavasta korvapuustista. Lue lisää »