Jouluiset käyttövinkit

0103_Joulu_Suklaaviettelyskakku_2_AK
Juhlava Suklaaviettelyskakku

Koristele juhlava Suklaaviettelyskakku viikunoilla, kanelimanteleilla, granaattiomenan siemenillä sekä rosmariinin oksilla. Kaunis ja ajaton kakku sopii loppuvuoden juhlapöytään täydellisesti. Lue lisää »

28578_Joulu_Mini_Valkosuklaamunkki_AK
Kaneliset valkosuklaamunkit

Kaneliset valkosuklaamunkit loihdit nopeasti Europicnicin Minivalkosuklaamunkkien avulla. Pyöritä sulatetut minivalkosuklaamunkit kanelisokeriseoksessa ja tarjoile. Lue lisää »

3124_Joulu_Red_Velvet_1_AK
Jouluinen Red Velvet

Kauniin punaisen Red Velvet -kakun koristelet vaivatta myös joulun sesonkiin. Vaniljaisen kakun kanssa sopii yhteen loistavasti hapokkaat karpalot tai puolukat. Lumihankimaisen tunnelman saat lisäämällä kakun koristeeksi puolukan varpuja ja tomusokeria. Lue lisää »

3080_Joulu_Kaakao_kookoshuippu_AK
Kaakao-kookostontut

Nämä hauskat Kaakao-kookostontut ilahduttavat pikkujouluvieraita. Sulata valkosuklaa ja sekoita sen sekaan punaista elintarvikeväriä, kunnes seos on oikean väristä. Tee leivoksille tonttulakit kastamalla leivosten huiput seokseen. Anna tonttulakkien kuivua. Pursota kermavaahdolla tonttulakille tupsu ja reunat. Koristele vielä kookoshiutaleilla. Tarvitset: Kaakao-kookoshuippuja Valkosuklaata Punaista elintarvikeväriä Kermavaahtoa Kookoshiutaleita Lue lisää »

590_Joulu_Korvapuustijuustokakku_AK
Jouluinen Korvapuustijuustokakku

Koristele herkullinen Korvapuustijuustokakku vaniljavaahdolla sekä piparkakuilla. Lue lisää »

EP_514_Jouluinen_Beannut_Putter_Brownie_Cheesecake_AK
Mansikkatontut

Syötävän herkulliset tontut teet helposti mansikoiden ja kermavaahdon avulla. Sulata tonttujen silmiksi hieman tummaa suklaata. Mansikkatontuilla saat näyttävän koristelun jouluisen suosikkikakkumme Beanut Putter Cheesecaken päälle. Lue lisää »

EP_328_Jouluinen_After_Dinner_Mint_Cheesecake_AK
Jouluinen After Dinner Mint

Minttu ja suklaa, tuo voittamaton makupari! Raikkaan After Dinner Mint juustokakun kruunaat vaniljavaahdolla ja murskatuilla piparminttukarkeilla. Lue lisää »