Brunssi

Saaristolaisleipia_fiiliskuva_2017_AK
Täytetyt saaristolaisleivät

Suositut saaristolaisleipämme ovat mainio pohja erilaisille cocktail-paloille ja täytetyille leiville. Kokeile herkullisia vinkkejämme ja täytä leivät tuorejuustolla, basilikalla ja mansikoilla tai avokadolla. Hunajaiset banaani-mustikkaleivät maistuvat myös perheen pienimmille. Tutustu saaristolaisleipiimme tarkemmin: 1300 Rosala-saaristolaisleipä 1310 Pyöreä pieni saaristolaisleipä 1320 Bengtskärin limppu   Lue lisää »

Avokadokakku_fiiliskuva_2017_AK
Avokadokakku

Samettisen pehmeä avokadokakku syntyy vaivatta Europicnicin valmiista avokadokuutiosta. Rapean ja herkullisen pohjan saat käyttämällä Gourmet näkkileipiä, jotka ovat saatavilla myös gluteenittomina. Pohjaan voit  käyttää myös makeaa Saaristolaisleipää. Pohja: 200 g Europicnicin saaristolaisleipää (1310) tai gluteenitonta Gourmet näkkileipää (0906) 75 g voita Kakkumassa: 8 liivatelehteä limemehua 5 dl avokadokuutioita (532) 2 prk ranskankermaa 1 tl suolaa 0,3 tl valkopippuria 200 […] Lue lisää »

70371004_Vuohenjuusto_quesadilla_fiiliskuva_2017_AK
Mustikka-vuohenjuusto quesadilla

Sekoita pehmenneen vuohenjuuston sekaan reilusti limemehua. Levitä vuohenjuustotahnaa kahden pehmeän tortillalevyn väliin ja lisää mustikoita, kanelia, ruskeaa sokeria sekä rouhittuja pekaanipähkinöitä. Pariloi ja koristele tomusokerilla. Tarvitset: vuohenjuustokuutioita (74371008) mustikoita tortillalevyjä kanelia ruskeaa sokeria limeä rouhittuja pekaanipähkinöitä tomusokeria   Lue lisää »

EP_smoothie_bowlit_fiiliskuva_AK
Smoothiebowl

Supertrendikkäät smoothiebowlit loihdit helposti Europicnicin valmiiden smoothiemixien avulla. Sekoita smoothiemix terveelliseen kauramaitoon ja koristele pähkinöillä, siemenillä ja marjoilla. Rakennetta smoothieseokseen saat lisäämällä kaurahiutaleita. Tarvitset: valitsemasi smoothiemix kauramaitoa pähkinöitä siemeniä tuoreita marjoja (kaurahiutaleita)   Lue lisää »