Vihreä soijapapu

Edamame soy beans shelled and with pods in bowls

Raikas ja kauniin heleänvihreä soijapapu on terveellinen valinta salaattien ja pasta-annosten täytteeksi ja koristeeksi. Siinä on runsaasti proteiinia, kuitua ja antioksidantteja. Kuorittu soijapapumme, mukimame, on myös valmiiksi ryöpätty, joten sitä voi käyttää huoletta heti sulatuksen jälkeen. Soijapapu tuo ruokaisuutta ja rakennetta kasvisannoksiin ja on mainio lihan, maidon ja munien korvaaja vegaanisessa ruokavaliossa.

Soijapapu sopii mm:

  • Salaatteihin, kylmiin ja kuumiin ruokiin.
  • Soseutettuna hummus-tyyppisiin tahnoihin kikherneiden sijaan.
  • Maustettuna lisäkkeeksi: esim. soijakastike + paahdetut seesaminsiemenet.
  • Keittoihin ja stir fry- annoksiin kuumennuksen loppuvaiheessa lisäten.
  • Kalaruokien lisäkkeeksi maustettuna hitusella wasabia.