Vanhan Porvoon Jäätelötehtaan jäätelöt ja sorbetit

10004_Vanhan_Porvoon_Basilikajaatelo_AK

Valikoimassamme nyt myös maukkaat artesaanijäätelöt ja sorbetit.

Vaniljajäätelö on yksi suosituimmista jäätelömauista. Täyteläinen ja herkullinen vaniljajäätelö syntyy aidoista raaka-aineista.

Suklaajäätelön maku ja koostumus syntyy laadukkaasta suklaasta sekä kotimaisesta maidosta ja kermasta.

Mustikkajäätelössä on runsaasti kotimaista mustikkaa. Tämä herkullinen jäätelö kruunaa kesän.

Basilikajäätelö valmistetaan tuoreista basilikalehdistä siivilöidystä uutteesta.

Ruskistettu voi ja pinjansiemenjäätelön paahteinen maku saadaan aikaan itse ruskistetun voin ja paahdettujen pinjansiemenien yhdistelmällä.

Vegaanisen vihreän kardemummajäätelön väri saadaan sahraminkukasta ja spirulinasta. Pohjana tässä jäätelössä on käytetty kotimaisen valmistajan täyteläistä kaurajuomaa.

Mansikka- ja appelsiinisorbetit ovat raikas ja erinomainen valinta, kun tarjoilujen pitää sopia mahdollisimman monelle. Sorbetit ovat hyvin ”kermaisia” ja sileärakenteisia, koska massojen valmistukseen käytetään paljon marjoja ja hedelmälihaa.