Syksyinen Street Food

Syksyn pimeneviin iltoihin sopiva Street Food on yksi tämän hetken kuumimmista ruokatrendeistä, joka on valloittanut katujen lisäksi myös ammatti- ja kotikeittiöt. Nyt haluammekin esitellä oman koekeittiömme herkullisimmat luomukset Street Food tyyliin.

Poke_bowlit_fiiliskuva_2017_AK
Poke bowl

Tämä Havaijilta peräisin oleva trendiruoka ihastuttaa värikkyydellään. Makumaailma on tuttu sushista, mutta annokset on huomattavasti helpompi valmistaa. Poke bowliin voit kerätä valikoimastamme tutut raaka-aineet – avokadokuution, vihreän soijapavun sekä mangopalan.

Lue lisää: Poke Bowl

Streetfood_pretzel_hodari_fiiliskuva_2017_AK

Pretzel-hodarit

Syksyisiin iltoihin tarjottavaksi sopivat herkulliset Pretzel-hodarit. Vegaaniset nyhtökaurahodarit saavat tulisen makumaailmansa kimchistä, srirachasta, korianterista sekä limemajoneesista. Herkullisen makumatkan Meksikoon loihdit tarjoamalla chorizonakin kanssa guacamolea, punasipulia sekä punaista salsaa.

Lue lisää: Pretzel-hodarit

78810005_Vuohenjuustotikkuja_salsalla_fiilis_AK

Paneroitu vuohenjuustotikku

Aidosta ranskalaisesta vuohenmaidosta valmistetut rapeat vuohenjuustotikut valmistuvat nopeasti sekä uunissa että rasvakeittimessä. Hedelmäisen dipin valmistat helposti Europicnicin papaija-, mango- ja ananaspaloista. Näihin herkkuihin jäät koukkuun!

Lue lisää: Paneroitu vuohenjuustotikku

Lue lisää: Hedelmäinen salsa

Ep_kastikkeet_AK

Yrttikastikkeet

Herkulliset yrttikastikkeet valmistetaan tuoreista yrteistä. Pakastamalla yrttien aito maku ja väri säilyvät käyttöhetkeen saakka. Kokeile sekä kylmiin että kuumiin ruokiin. Mausta ja viimeistele täytetyt leivät, pasta-annokset, hampurilaiset, salaatit, pizzat ja dipit. Marinoi lihat, kalat, kasvikset ja äyriäiset.

Lue lisää: Yrttikastikkeet