Gluteenittomat suosikit

Delicato-tuotteiden laajaan valikoimamme kuuluu myös monia gluteenittomia herkkuja. Voit tutustua niihin alla olevista linkeistä.

Mantelikakku
Manteli-toffeekakku
Sitruunaleivos
Juhlaleivos
Kookosaraketti

Testaa lisäksi:
uusi gluteeniton Gourmet kauranäkkileipä
gluteeniton Suklaatryffelikakku

Ruotsin rakastetuimmat leivonnaiset:
Delicaton toiminta alkoi, kun Einar Belvén perusti pienen kotileipomon Tukholman Tomtebogatanille. Alussa Einar hoiti kaiken itse: kehitteli ja valmisti tuotteet, hoiti myynnin ja toimitti leivonnaiset asiakkailleen polkupyörän kyydissä. Leivonnaiset saivat nopeasti suuren suosion ja tänä päivänä Delicaton on Pohjoismaiden suurin konditoriatuotteiden valmistaja. Vuonna 1993 yritykselle myönnettiin kuninkaallisen hovitoimittajan arvonimi.

Oivallisia lisämyyntituotteta:
Delicaton pikkumakeat ovat oiva keino tehdä lisämyyntiä ja vastata nopeasti asiakasmäärien vaihtelusta johtuviin kysynnän muutoksiin. Europicnicin kautta näitä tuotteita voi ostaa myös pakasteina. Pakastamisen ansiosta saavutettaan pidempi kokonaissäilyvyys ja vähäinen hävikki. Tuotteet sopivat hyvin monenlaisten yritysten valikoimaan. Suosittelemme niitä mm. kahviloille, vähittäiskaupoille, noutotukuille, henkilöstöravintoloille, huoltoasemille ja kioskeille.

Muita etuja:
Valmistettu ilman geenimuunneltuja ainesosia ja transrasvoja.
ISO FSSC 22000 sertifikaatit takaa hygieenisen valmistusprosessin, korkean laadun ja tuoteturvallisuuden.
Pienet myyntierät on helppo varastoida ja useat sisäpakkaukset soveltuvat myös vähittäismyyntiin.
Trendi suosii pieniä annoskokoja ja minituotteita.