Mustikka-valkosuklaa juustolevykakku 20 palaa

479_Mustikka_valkosuklaa_juustolevykakku_2019_AK

New York – vaniljajuustokakku on nyt leivottu uuteen muotoon. Samalla pienennettiin palakokoa, jolloin herkutella voi milloin vain paremmalla omalla tunnolla. Vastuullisuuden takaa valmistajan BRC-sertifikaatti ja se, että leivontaan käytetään vain vapaan kanan munia.

Kakun pinnalle on ripoteltu meheviä, suuria pensasmustikoita ja valkosuklaaraidat viimeistelevät koristelun. Raikas juustolevykakku maistuu erinomaiselta vuoden jokaisena päivänä, mutta kruunaa etenkin kesäisen kahvitteluhetken.

Pienempi palakoko soveltuu ravintoloille jälkiruoka-annoksiin, väliaikatarjoiluun ja noutopöytäkahvituksiin. Voit myös leikata valmiit palat pienemmiksi: puolita ne, kun kakku ei ole vielä täysin sulanut ja saat suloisia minipaloja esim. kokoustarjoiluun tai makealle maistelumenulle