Jouluiset käyttövinkit

Joulu lähestyy huimaa vauhtia ja pikkujoulusesonki on käynnistynyt. Haluammekin tarjota teille herkullisia vinkkejä tunnelmallisiin, hauskoihin ja talvisiin koristeluihin.

Mukavaa joulunodotusta!

Jouluinen Korvapuustijuustokakku

590_Joulu_Korvapuustijuustokakku_AK
Koristele herkullinen Korvapuustijuustokakku vaniljavaahdolla sekä piparkakuilla. Havuilla saat luotua talvisen metsän tunnelmaa.

Kaakao-kookostontut

3080_Joulu_Kaakao_kookoshuippu_AK
Nämä hauskat Kaakao-kookostontut ilahduttavat pikkujouluvieraita. Sulata valkosuklaa ja sekoita sen sekaan punaista elintarvikeväriä, kunnes seos on haluamasi väristä. Tee Kaakao-kookoshuipuille tonttulakit kastamalla leivosten huiput seokseen. Anna tonttulakkien kuivua. Pursota kermavaahdolla tonttulakille tupsu ja reunat. Koristele vielä kookoshiutaleilla.

Mansikkatontut & Beanut Putter Cheesecake

EP_514_Jouluinen_Beannut_Putter_Brownie_Cheesecake_AKSyötävän herkulliset tontut teet helposti mansikoiden ja kermavaahdon avulla. Sulata tonttujen silmiksi hieman tummaa suklaata. Mansikkatontuilla saat näyttävän koristelun jouluisen suosikkikakkumme Beanut Putter Cheesecaken päälle.

Kaneliset valkosuklaamunkit

28578_Joulu_Mini_Valkosuklaamunkki_AK
Kaneliset valkosuklaamunkit loihdit nopeasti Europicnicin Minivalkosuklaamunkkien avulla. Pyöritä sulatetut minivalkosuklaamunkit kanelisokeriseoksessa ja tarjoile.

Jouluinen Red Velvet

3124_Joulu_Red_Velvet_1_AK
Kauniin punaisen Red Velvet -kakun koristelet vaivatta myös joulun sesonkiin. Vaniljaisen kakun kanssa sopii yhteen loistavasti hapokkaat karpalot tai puolukat. Lumihankimaisen tunnelman saat lisäämällä kakun koristeeksi puolukan varpuja ja tomusokeria.

 

Juhlava Suklaaviettelyskakku

0103_Joulu_Suklaaviettelyskakku_2_AK
Koristele juhlava Suklaaviettelyskakku viikunoilla, kanelimanteleilla, granaattiomenan siemenillä sekä rosmariinin oksilla. Kaunis ja ajaton kakku sopii loppuvuoden juhlapöytään täydellisesti.

Jouluinen After Dinner Mint

EP_328_Jouluinen_After_Dinner_Mint_Cheesecake_AK
Minttu ja suklaa, tuo voittamaton makupari! Raikkaan After Dinner Mint juustokakun kruunaat vaniljavaahdolla ja murskatuilla piparminttukarkeilla.